måndag, mars 5

Hemsk flashback!

Herregud, herregud, herregud...

Mina närmsta kompisar känner till en viss N som jag träffade på Gran Canaria under höstlovet 2006. Han var den första killen jag kysste på riktigt och redan första kvällen vi träffades sa han att han älskade mig. Jag kände att det gick för fort och att jag inte kände så för honom. När jag ville bryta kontakten fattade han ingenting och stalkade mig i över ett år efteråt. Han skaffade fem olika konton på PlayAhead, som alla hade då, elva olika msn-konton, varav ett där han låtsades vara sin lillebror och sa att N hade hamnat på sjukhus, att han försökt ta livet av sig för att han älskade mig för mycket och att han kunde räddas om jag tog tillbaka honom. På ett konto låtsades han vara sin kusin, ett konto var han sin kusins flickvän etc. etc... Han var sjuk i huvudet. 

Nu kom precis mamma ut i vardagsrummet med ett brev hon hittade liggandes i sin nattduksbordslåda. Innan man vecklar ut pappret står det på utsidan "Läs och Tänk efter, en chans till oss två <3"
Detta skickade han till mig på posten tillsammans med en gosedjurshund som han hade vunnit till mig därnere (som jag klippte sönder och kastade i sopkorgen så fort jag såg den). Brev nr. 1 består av en lapp som han har kopierat. En lapp som han skickade till mig när vi var där nere.

"Hej Frida
har du lust att göra något imorgon kväll
(2/11)? Jag satt och kollade på dig
häromdagen. Du gör mig så glad
och du får mig att må bra, och
du får mig att le. du behöver inte
göra detta om du inte vill.
Svara antingen Ja/Nej och ringa
in ditt svar och ge tillbaka lappen
så fort som möjligt. Jag bor i rum 215.
Niklas, killen som ramlade av gunghästen :)"

Mitt svar blev:
"Det skulle vara jättekul! :)
Vi kan träffas ikväll, klockan 6 eller 7
nere i receptionen. *mitt mobilnr*
Frida"

Brev nr. 2 är en ren kärleksförklaring.
"Jag vet inte vad jag har gjort för fel och du vägrar att svara på det. Jag älskar verkligen dig. Jag vill att du ska ge detta en till chans för det vi hade va riktigt bra. Saknar dej så jävla mycket Frida, kan inte sluta tänka på dej. Jag lovar dej att jag inte har gjort något och jag vet inte heller vad jag har gjort för att få dej så förbaskat sur. Även om du ser mej som en nolla så vet jag inte varför du gör det. Vi hade visst något gemensamt till en början men du insåg aldrig det. Snälla ge mig en chans att bevisa att jag älskar dig.
Niklas"

Den här killen är helt jävla störd i huvudet. Vi träffades en kväll. I två timmar. Vi kysstes. Han sa att han älskade mig och sen pratade vi aldrig mer, mer än att vi sa hejdå på flygplatsen i Sverige. Senare meddelade jag snällt på msn att jag inte ville vara med honom och då blev han totalt psycho och stalkade mig i nästan ett och ett halvt år.

Jag får rysningar bara jag tänker på det.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du inser väl att du har skrivit hans namn trots allt? Så det här med att försöka inte skriva hans namn och bara skriva 'N' gick ju sådär

Friday sa...

Jag skrev inte "N" för att jag inte skulle skriva ut hans namn - det finns ju tusentals Niklas - jag skrev det för att det är så jag nämnt honom och talat om honom tidigare. Now you know.