tisdag, mars 16

Äej fy fan asså! Dagen har varit pretty much skit from beginning to end.

Det började med att min väckarklocka inte ville ringa för att den var inställd på fel datum (DUH!)... Sen slutade internet fungera så att jag inte kunde skicka mitt CV till jobbcoachen... och han svarade inte i mobilen när jag ringde. Sen ringde de från skolan och ville att jag ska jobba 12-16. "Visst!" sa jag. Packade om väskan, tofflor, pennor, varma sockor och halsduk. När klockan var fem i tio stack jag hemifrån... och anlände i Spånga kvart över. Bara en kvart försenad.

Mötet gick bra, vi gick igenom en del och jag gjorde klart för honom att jag FAKTISKT inte visste vad jag ville bli i framtiden. "Ojojoj..." sa han. Sen fick jag massa papper innan jag fortsatte till Sollentuna för att reda ut saker med mamsen angående jobbcoachen och det onödiga faktum att jag älskar att stressa upp mig själv till bristningspunkt. Gick till AMS med viktiga papper och de hjälpte mig och förtydligade en del saker angående Försäkringskassan... som jag fortfarande inte fattar. Sen trodde jag att jag hade tappat min mobil och fick panik... men jag hade bara lämnat den i bilen.

Jag åkte till jobbet och jobbade och sen åkte jag hem. När jag kom till korsningen vid macken i Norrviken la bilen av. Mitt i korsningen. Bilar tutade och en 35-årig snubbe åkte om mig och blängde surt. En våg av ilska for genom mig och jag rejsade efter honom (åkte säkert 70 på 50-vägen... oops.) för jag skulle minsann visa honom! Fast han åkte rakt fram och jag svängde av åt vänster.

När jag kom hem och hade parkerat nere vid garaget skulle jag ta ur min nyinköpta CD Kings of Leon - Only by the night... men stereon ville inte spotta ut den! Det stod bara "CD error" och "No disc" när jag tryckte på eject. Jag började gråta hysteriskt och jag skrek och förbannade den jävla bilstereojäveln som inte ville ge mig min skiva tillbaka! Jag gick in, la mig på soffan och försökte lugna ner mig själv. Ringde mamma och skulle berätta den hemska nyheten och började gråta och hulka i telefonen. Mamma kom hem fem minuter senare och skyllde mina svallande känslor på att jag inte äter regelbundet, att jag inte har ett rimligt sömnschema och att jag inte rör på mig tillräckligt. Hon ändrade åsikt när jag började gråta igen lite senare efter att hon hade sagt "Åh, gud vad bra att du får jobba lite nu de här två veckorna!"... "PMS." fastställde vi sedan tillsammans i kör när mamma hade tröstat mig i ca tio minuter.

Klockan blev middagsdags och det blev min, just nu, absoluta favoriträtt - bulgursallad. Mmmm. Sen blev klockan sju och jag dansade i rummet alldeles för länge för att upptäcka att jag skulle missa tåget till dansen. Jag hoppar in i bilen och åker iväg. Jag skulle faktiskt ha hunnit(!)... om det inte hade varit för det faktum att det befann sig en 4x3m stor och 3dm djupt slaskvattenpöl mitt på Häggviks stations parkering. Jag fastnade såklart i den. Var tvungen att gå ut och putta bilen framåt så jag skulle få grepp med framhjulen. Sen gasade jag så det skvätte slaskvatten åt alla håll, men jag kom upp i alla fall. Parkerade, gick ut på perrongen och väntade på nästa tåg.

Dansen var i alla fall det bästa på hela dagen (förutom bulgursalladen... delad förstaplats!) och jag hade sånt flyt. Koordinationsförmågan satt där den skulle och muskelminnet likaså. Olyckligtvis hade jag lite ont i vänster knä och höger fot efter Trysil-veckan, men det jobbade jag mig runt. Vi hade vikarie och det framfördes en härligt feminin hip hop-dans i sann Hip Hop Feminine Vibe-anda. Jag skuttade nästan hemåt.

Nu ska jag äta mer bulgursallad, duscha av mig och sen gå och lägga mig så fort som möjligt.
Jag jobbar 8-14:30 imorgon. :)

Frida out.

2 kommentarer:

neis sa...

Snacka om jobbig dag -.- hoppas denna dag var bättre ^^

Friday sa...

jaaa, DAGEN var mycket bättre :)
kvällen däremot.. wah wah. :(