söndag, oktober 30

Tankar överallt

Så mycket tankar flyger genom mitt huvud just nu att jag inte kan fokusera på bara en enda. Jag skulle vilja skriva så mycket mer än jag gör här på bloggen. Saker som får folk att reagera och vilja kommentera. Små saker, stora saker, irrelevanta, roliga, aktuella och saker som jag har intresse för... Men jag får sällan ut särskilt mycket av det jag faktiskt vill skriva om när jag sätter mig framför datorn. 

Just nu handlar de flesta av tankarna som fladdrar runt om kärlek - och allt vad det innefattar. Utan att avslöja alldeles för mycket om mitt privatliv, och människor som berörs av detta, kan jag säga att jag ger upp. Jag ger upp. De säger ju att det är då man hittar the one, när man inte letar. Jag är inte så inställd på att hitta honom, jag har bara... gett upp. Jag orkar inte mer. Jag kommer dö ensam. 

Ja, precis så känns det nu. Jag har blivit behandlad som skit av så många nu att jag inte vet om jag någonsin kommer kunna lita på någon igen.

Jag ger upp.


1 kommentar:

Anonym sa...

Ge inte upp. Du är den snyggaste jag vet. Du är rolig och bra med ord också. Du verkar ha otur med bra folk. Men gör inte det till en orsak att ge upp.