måndag, april 4

Komplimang VS Konstaterande

Hej bloggen! 

Jag har egentligen ingenting att skriva om... Bra sätt att starta ett inlägg på. Hm. Så fort jag sätter mig framför datorn och ska blogga blir jag helt tom i huvudet. WHY?! Jag vill ha intressanta och spännande grejer att skriva långt och mycket om.

Mitt förra inlägg... I can't tell you enough hur mycket jag HATAR att få den kommentaren. "Hej, du är lång." JAHA?! OCH?! Tror du inte jag vet det, det är liksom jag som bor i den här kroppen?! Vart vill du komma med att säga så? Det är ingen komplimang, en komplimang skulle vara "Hej, du är snygg.". Kanske inte så särskilt originell eller lyckad komplimang, men en komplimang likväl. "Hej, du är lång." är ett konstaterande. Skulle du, på fullaste allvar, gå fram och säga "Hej, du är kort." till någon som var kort eller?! Äej, fy fan, tänk efter innan ni slänger ur er en kommentar om något så lättobserverat som att jag är lång. Suck, jag blir så trött...

Den här veckan har jag träffat nytt folk lite här och där och jag tror att jag är uppe i fem pers som har yttrat sig om min längd. För några år sen brukade jag bara le eller säga "Tack", men jag menar, vad är det att tacka för?

"Hej, vad lång du är!"
"... tack?"1 kommentar:

Anonym sa...

haha ah sa irriterande! hej OOOOOJ vad kort du ar, typ kuuuuuuuul xD

hatar att folk kommenterar sant man typ ja och? jag vet att jag ar kort/lang....so what? :p
kram challe