torsdag, juni 10

Shit, jag har verkligen börjat suga på att uppdatera bloggen.


Igår träffade jag Challe och vi gick en promenad till ICA Norrviken där vi köpte Loka. Sen hängde jag med hem till henne och hjälpte henne att förstå sig på hennes splitternya jättetekniska mirakel till mobil, Sony Ericsson Vivaz. På kvällen hängde jag med käraste ex-klasskompisen Sara, som jag inte har träffat på typ ett halvår. Vi åkte och köpte wok-virke och fortsatte sen hem till hennes söta lilla dorm room i Sköndal. Vi gjorde världens godaste wok och sen satte vi oss och skulle titta på Dreamgirls. Men det funkade inte på hennes dator. Tusan! Vi satt och pratade istället om allt möjligt mellan himmel och jord och sen tog vi med oss lite efterrätt i våra väskor och begav oss hem till mig istället. Vi satt i soffan med jordgubbar och glass och tittade på Dreamgirls med varsitt set av hörlurar (alla andra i huset sov ju). Sen skjutsade jag hem henne runt två-snåret. Superbra dag, kväll och natt.


Idag försov jag mig. Jag skulle gått på ett seminarium hos min jobbcoach klockan tio. Jag vaknade lite efter tio, av att min coach ringde och frågade vart jag höll hus. Inte bra. Somnade om efter samtalet, men väcktes igen ca fyra timmar senare av att Madde ringde och undrade om vi skulle sola. Jag bjöd över henne och medan hon gjorde sig i ordning och tog sig hit gjorde jag frukost åt mig själv. Gissa vad jag käkade... ägg-och-kaviar-macka! Haha. Sen satte jag mig framför teven och väntade på att Madde skulle ringa på dörren. Jag fastnade framför The Tyra Banks Show som idag handlade om ett par 16-åriga tjejer som rekryterade 14-åriga tjejer som prostituerade. Alltså... 16-åriga hallickar. Tjejer, dessutom. Som rekryterade 14-åriga tjejer. Hemskt! När Madde väl kom var jag tvungen att spola tillbaka programmet och visa henne. Sen fastnade vi båda. Efter TB Show började Project Runway där de skulle styla Barbies. Det blev aldrig något solande. Madde stack hem efter programmet och jag hängde med mamma på Friskis och Svettis utejumpa som är varje onsdag och söndag i Edsbergsparken nu under sommaren. Fast jag jumpade inte, jag gick en promenad med Kimi istället. Kom hem, åt potatis och hemgjorda köttbullar till middag och kollade sen på det hemskaste Grey's Anatomy-avsnitt jag någonsin sett! :( :( :( Usch... och vilken cliffhanger! Har slötittat på teve och zappat runt bland kanaler sen dess, men nu har jag bestämt mig för att gå och sova.


Gonatt och sov gott!

2 kommentarer:

Anonym sa...

exakt samma sak att vara kort -.-

Friday sa...

Var detta angående inlägget under? Om "wow, vilken jättekvinna!"?

Isåfall; ja, precis det vill jag få fram!

Man går ju inte fram och säger "SHIT, vad du är kort!" till någon, det är ju inte vidare snällt? Jag tycker inte man ska utbrista "SHIT, vad du är lång!" heller.