måndag, maj 3

Jag hatar att vara vikarie. Jag vet aldrig när jag får jobba. Om jag har tur ringer de dagen innan och frågar om jag kan jobba dagen därpå, men nästan alltid ringer de på morgonen och frågar om jag kan jobba på eftermiddagen. Känns lagom kul inge kul alls. Jag kan inte planera in någonting i veckorna eftersom jag aldrig vet när jag är ledig eller när jag jobbar. Jag vill spola fram tiden.

Hej, jag heter Frida, är 25 och jobbar med någonting jag älskar. Jag bor i en fin lägenhet som jag har inrett själv med jättesnälla grannar och det är inte långt till tunnelbanan. Jag får in tillräckligt med pengar som jag kan spendera på saker jag vill göra när jag är ledig och jag har ändå tid över till vänner och familj. Och jag har en fantastisk pojkvän. Mitt liv är helt perfekt.

Ungefär så vill jag låta. Behöver inte nödvändigtvis hända inom fem år, men snart... tack.

Jag hatar ovissheten. Jag kan inte ge mig hän till någonting om jag inte har all info från början. Jag vill veta exakt hur man gör något innan jag försöker mig på det. Jag vet att mamma har berättat att när jag var liten satt jag ofta och kollade på när de andra hade gymnastik och sen när jag tyckte att jag visste precis hur man gjorde så hängde jag på och gjorde allt precis som man skulle.

Jag gillar inte att göra fel. Jag är perfektionist. Jag blir nervös och stressad om jag misslyckas.

2 kommentarer:

Grodan sa...

Förstår dig precis. Jag är med vikarie när jag inte pluggar och det är ruskigt frustrerande att inte kunna planera nånting.
Som tur är ska jag gå på schema i sommar så jag kan göra nått kul när jag väl vet att jag är ledig :)

Friday sa...

ja asså fy fan det är inte kul :( dåligt.

skönt med schema!