söndag, december 20

Idag har jag inte åstadkommit ett jota. Jag har gått runt i min pyjamas (som består av svarta hotpants och linne), mörkgrå ludna knästrumpor och pappas gråa mössa hela dagen. Eller gått runt och gått runt, jag har mest suttit i soffan och tittat teve och kommit underfund med att jag hatar filmer som är dubbade till svenska.

Don't we all?

Men helt seriöst, varför? Både Shrek 2 och Happy Feet gick på eftermiddagen idag och båda var dubbade. De ungar som inte har lärt sig läsa subtitles borde inte ens se dessa filmer. Det finns sexuella anspelningar överallt! Jag blev förvånad över att Happy Feet var från 7 år... jag ogillar starkt snuskhummern Manfred. Usch. Sen tycker jag att det var lite underligt att En Shrektigt God Jul hade subtitles, men inte Shrek 2 som kom precis efter. Skumt.

Som avslutning gillar jag inte heller att de visade Pirates of The Caribbean - The Curse of The Black Pearl och Dead Man's Chest på TV4 Film och sen struntade totalt (läs: brutalt) i At World's End. Nej, det gillar jag ICKE! Mest på grund av den olidliga cliffhangern i slutet av andra filmen.

Okej, jag har sett alla tre filmer fler än en gång (kanske borde inflika att jag är ett så pass stort PoTC-fan att jag gick och såg ettan på bio inte mindre än sex gånger), men det rättfärdigar inte att de bara kan utesluta en av filmerna i en trilogi utan vidare!

... Jaja, det pratas om en fyra - men den har inte kommit än, okej?!

Inga kommentarer: