söndag, september 5

L is back och vi har spenderat kvalitetstid tillsammans

Tjaaaaaaaaa bloggen! How YOU doing? ;)

Jag mår jättebra, fast det känns som att jag håller på att bli förkyld (!)...

Igår, direkt efter jobbet (runt 20:30) åkte jag till Kista och gick på bio med Lollo. Vi såg I rymden finns inga känslor. Så jäkla bra! Sjukt rolig och samtidigt verklighetstrogen; Bill Skarsgård som en kille med asperger = jättebra! Alltså inte att han har asperger, han spelar bara så jäkla bra. :D Sjukt härlig kväll! Det känns så skönt att L är hemma igen. Har sagt det förut, men alltså, det går inte att säga för många gånger. SJUKT härligt. Som jag har saknat den människan!

I eftermiddags kom L hem till mig och vi pratade, skrattade, spelade gitarr, sjöng, drack te, såg på Eddie Izzard och skrattade ännu mer! :D Och vi spelade in en låt! Alejandro Sanz feat. Alicia Keys - Looking for paradise. Asbra låt, verkligen hur härlig som helst... men jättejobbig att spela in. Att sjunga i en helt annan takt än man spelar gitarr och samtidigt oroa sig över stämmor och när man ska sjunga etc etc... hard work work. Näemen, det gick bra till slut. ;) Här är videon:


Jag skjutsade hem henne till sig lite efter midnatt och sen stack jag direkt till Väsby för att hämta hem min kära mor från en fest hon varit på. :P

Imorgon tänker jag bara ta det lugnt och friskna till ordentligt. Även om jag bara jobbar fredag-lördag nästa vecka (plus ett kvällsmöte på tisdagen) så är det ju väldigt tråkigt att vara sjuk när det är så lite av sommaren kvar. JAPP, you heard me, SOMMAR! Jag tror inte på att sommaren är över förrän Oktober börjar, ungefär. Så det så! Just nu är det sensommar.

Gonatt, folks!

2 kommentarer:

Lovisa sa...

Jag har saknat dig jättemycket också !!:D det var så kul att ses igen och spela in låten... vi måste göra det fler gånger!! onsdag?

Friday sa...

:D:D:D yes, vi ses imöra faktiskt!!! 8D