söndag, juli 4

Segt med bloggande här...

Tjaba allihopa!

DetblevingenutgångmedMaddeikvälldetblevfilmkvällmedNeaistället. Jag har varit uppe hela natten, yes I have. Jag kom hem från landet igår och åker antagligen dit igen inom de närmsta två dagarna. Det har varit underbart där ute. Trots att allas stora favoritsamtalsämne verkar vara min arma arbetslöshet är livet faktiskt förvånansvärt bra just nu. Visst känner jag press och stress över att hitta ett jobb, men just nu... känns det ganska lugnt. Jag har (i princip) hela sommaren framför mig och jag vet av ett faktum att jag inte alls spenderar lika mycket pengar på sommaren som jag gör på vintern. Eller i alla fall känns det så... I dunno. Ett jobb skulle ju sitta bra, det kan jag icke förneka, men... sommaren är ju ändå sommaren, dudes! LIVE A LITTLE! ;)

Tidigare idag, runt klockan 04:00, såg utsikten från vårt vardagsrumsfönster ut så här:


Andra nyheter:
Det blir inget Soundwave Croatia för mig 23-25 Juli. Jag har fått hem biljetten till och med, men på grund av diverse skäl kan jag inte åka. It sucks horse ball! Jag kan inte få tillbaka pengar för biljetten och heller inte sälja den vidare... tusen spänn/sjuttifem pund åt fanders alltså.

Men! Det betyder ju att jag måste ha ett storslaget 20årsparty hemma istället! Wiho! Den 23dje, the big Day, är på en fredag så jag föreslår fekke på lördagen den 24de Juli, what say you?

Om någon vill få tag på mig när jag befinner mig ute på landet så finns jag på mobbeliton.
Ja, mobiltelefonen, för de som inte förstod.

Kanin bra! ... har aldrig fattar varför man skriver "hare"...

Inga kommentarer: