måndag, maj 10

Match.com? Tänk om!

Det blev lite dramatiskt på skolan i eftermiddags. Kan inte gå in på detaljer. Får nog inte gå in på detaljer.

Jag är stört trött. Dagen har varit påfrestande, några ungar har verkligen gjort allt för att motarbeta mig. Imorgon jobbar jag 08:30-16:30. Jag försöker intala mig själv att imorgon är en ny dag.
I can do it, haha!

Btw, jag har blivit medlem på match.com - jag VET, jag är patetisk - och tänkte berätta lite om det. Innan man ens kan bli medlem är man tvungen att svara på tuuuuusen olika frågor om hur du ser på dig själv, hur du tror andra ser dig, hur din drömpartner ser ut och hur viktigt det är med olika saker.

Exempel:
Hur vill du att din partner ska se ut?
några kilon för mycket - muskulös - tunn - medelmåttig - kraftigt byggd

Hur viktigt är det för dig?
Oviktigt o o o o o Mycket viktigt

Och så där går det vidare. Jag bara tryckte i lite på måfå och det tog mig ändå drygt en halvtimme att komma igenom alla frågor... och sen när man väl är medlem så får man tusen mejl "BLABLABLA har spanat in din profil", "BLAHABLAHA flirtade precis med dig", "BLÖÖÖH skickade precis ett mejl till dig". På min profil står det nu att jag har haft 546 besökare... men kan jag se vilka det är? Nej! För då måste jag prenumerera och det kostar 149kr/månaden. Då skulle jag kolla mejlen. Kollade igenom två mejl där det stod nästan exakt samma sak. "Hej, söt du är ;) puss"... från en 40åring och en 45åring. Kul. När jag skulle kolla det tredje mejlet, från en 25åring, tog det stopp... "För att se vad BLABLA har skrivit behöver du prenumerera - ENDAST 149kr I MÅNADEN!". Eh, nej tack. Just det, jag hade ju fjorton stycken som hade flirtat med mig också (det finns en speciell "flirt-knapp" på allas profiler, i form av en ;)-smiley)... alla var över 35. Najs. Allt detta inom loppet av 24 timmar.

Jag ger upp.

P.S. Kommer bergis somna sekunden jag har publicerat detta.

3 kommentarer:

kex sa...

Jag har läst din blogg rätt länge, men jag är rätt dålig på att kommentera då jag till och med är blyg på internet.

Tänkte bara säga att om du hade haft en flirt knapp här på din blogg så hade jag tryckt på den.

Det är härligt att kolla in människor som är kreativa med egna låtar osv. Bra bloggar förtjänar en fin kommentar ibland. Det känns som om ni glöms bort lite bland alla översminkade småbrudar som söker uppmärksamhet.

Keep it up.

Kicki sa...

Hej och godmorgon på dig :)
Hur är det med dig idag?
Kvällen min var väldigt lugn ^^

Friday sa...

Kex: nämen! tackar, tackar så hjärtligt! :D

Kicki: gomöra! :) det är bra med mig, lite hyper bara haha, som tur är ska jag dra iväg till dansen om en timme!