tisdag, april 27

Herregud vad stört varmt det är nu! Min termometer visar på 18 grader ute!
Lugnet före stormen antar jag, ett stort mörkt moln närmar sig...

I fredags käkade jag middag i Kungshallen med Sarah, Alex och Kim. Sen gick vi och såg Kick-Ass Rigoletto. Den var ASBRA!!! Verkligen KICK-ASS!!! Stört bra, och Aaron Johnson (han som spelar Kick-Ass) är snygg snygg snygg!


Mums ... fast sen fick jag reda på att han hade haft sex med en 42-åring. Som blivit med barn. Och nu är han gift med henne. Herregud, killen är en månad och tio dagar äldre än mig... född 13 Juni 1990! Det är lite skumt. I alla fall, efter bion bestämde vi oss för att gå ut. Vi mötte Nea och hennes tre polare i Gamla Stan och tillsammans gick vi till The Liffey. Det var Kulturama-kväll och vi träffade Andres där. Efter ett tag stack Neas kompisar och sen Nea och när The Liffey stängde klockan ett stack vi (S, Al, K, An och jag) bara rakt över gatan till aXess. Diggade till bra musik, drack lite cider och stack därifrån vid tre när det stängde. Vidare till Donken för lite fyllekäk och sen gick jag själv till nattbussen som gick tio över fyra. Var hemma halv fem.

Digitalkameran var, som sagt, med hela kvällen, så när jag får över bilderna kanske jag lägger upp några här... om de inte är alldeles för hemska haha. :P

I lördags vaknade jag runt två på eftermiddagen. Klockan fyra mötte jag Sarah, Alex och Kim på Plattan och vi fortsatte till Grönan. Hade jättekul hela dagen och åkte en massa! Däribland Extreme som jag aldrig åkt förut. Den var ju inte alls så läskig som jag trodde den skulle vara! Inte särskilt läskig alls faktiskt. Käkade langos till middag och klockan åtta tog vi Djurgårdsfärjan till Slussen och sen delade vi på oss och tog olika vägar hem. Jag kom in genom dörren vid halv tio och då packade jag en liten resväska med det allra viktigaste, stoppade in den i min lilla röda Seat Ibiza (med nyinstallerad stereo - wiho!) och körde ut till landet där mamma väntade på mig. De som har följt min blogg vet att jag har haft supersvårt att sova nu i två veckor nästan. När jag kom ut till landet dunsade jag i säng och sov i nästan 14 timmar.

Mamma gjorde frukost till mig när jag vaknade på söndagen och efter frukost blev det en långpromenad i skogen. Hur mysigt som helst! Stack hem vid fem-tiden och fick panik. Duschade, sminkade mig, klädde på mig och försökte göra allt så snabbt som möjligt, klockan åtta skulle nämligen jag och Daniela gå på The Last BouncE. Vi tog tåget in, sprang till T-banan och prick åtta anlände vi på Globens T-banestation. Panik! Vi kom in och fick nästan springa hela Globen runt innan vi hittade till vår läktare! På vägen dit sprang vi förbi några orangeklädda figurer... Fille och Joe! Vi sprang vidare, saktade ner och precis innan vi kom till vår läktare såg vi Ambra, Benke och Jennie också! YAY!!! 8D Vi kom in och satte oss och showen började kvart över åtta... ASBRA föreställning! Helt otrolig! Tog lite dåliga kort och videos med mobilkameran, fast man ser knappt urskilja vad det är för nåt på korten.

En liten kul grej med The Last BouncE var att min danslärarvikarie, Christopher, som vi brukar ha istället för Elin ibland när hon är ute och giggar (vilket är rätt ofta) var med i showen! På förra dansen hade han på sig en "The Last BouncE"-tröja och under showen hoppades jag bara att få en skymt av honom, men han var med i princip hela tiden, så jag kunde hålla koll på honom hahaha! Han tappade hatten i MJ-numret, till exempel. ;) Mycket roligt!
EDIT: Elin var med också, kände bara inte igen henne i lockigt hår... :P

Igår var jag som sagt hos frissan. Här är en bild på hur jag ser ut nu:

Ingen tigerkaka längre (även om det inte är superbra kvalité på bilder i wecbam)... much better!

Idag har jag inte gjort så särskilt mycket, har gått en långpromenad på 40 minuter med Kimsan och nu sitter hon och ylar för fulla muggar hahaha!


Nu har det börjat regna. Bye bye
Just det, jag glömde min svarta kofta på aXess i fredags. :(

2 kommentarer:

Sarah sa...

Fint ditt hår blev :) Och helgen var AWESOME ;)

Friday sa...

tack! :) oh yes awesomeness på burk!