måndag, mars 22

Sådär ska det se ut! Strålande sol och klarblå himmel, det enda som saknar är plusgrader och att snön smälter bort så är idyllen komplett!
_____________________________________________________________________

Jag har tänkt lite. Jag har verkligen inte en aning om vad jag vill bli i framtiden. Mitt liv är så ovisst. Det enda som jag kan tänka mig att hålla på med just nu är musiken. Att stå på scen är världens bästa känsla, att sjunga inför publik, att känna värmen från strålkastarna att bara köra igång och ge allt... det är det jag älskar. Men den branschen är smal. Vem har sagt att just jag ska lyckas? Och för att komma någonvart i början måste man ha pengar - jag antar att det är det jag försöker spara ihop till nu. Pengar att betala studiotid för, pengar att lägga på bättre inspelningsutrustning, en stålsträngad gitarr också kanske... Saken är den att den enda branschen jag vill göra karriär inom råkar vara den kanske svåraste branschen att göra karriär inom. Borde jag satsa på något annat? Eller ska jag följa mina drömmar och försöka? Vem vet hur lång tid det kommer ta innan jag kommer någonstans... Vem vet om jag tar mig någonstans alls...

Jag är splittrad. Jag vill inte plugga i femtusen år för att bli lärare, läkare, jurist eller psykolog. Jag vill bara hålla på med det jag älskar. Jag bryr mig inte om jag när jag flyttar ut blir tvungen att bo i en liten etta någonstans, så länge jag har utrymme för att hålla på med min musik.

1 kommentar:

Moa sa...

Men satsa på det då, men se till att hitta på en hyfsad back-up-plan! :)