lördag, januari 9

YouTube

YouTube är helt otroligt. Här tänkte jag tipsa om mina favorit-kanaler. Dessa prenumererar jag på. Kan ju börja med att säga att det inte finns så mycket tjejer på YouTube som inte håller på med makeup-tutorials och what-to-wear eller fjortisvloggar etc. etc. you know the rest. Men LisaNova och Happyslip är faktiskt komiker! Hoppas ni hittar något ni gillar!

LisaNova
Just nu är hon inte så mycket på sin main-channel. Hon håller mer till på The Station med en massa andra galna YouTubers som ShayCarl och KassemG. Hysteriskt roligt!! Ni måste kolla in henne. Lisa känner Dave.

Smosh
De var några av de första jag började prenumerera på när jag skaffade ett konto på YouTube. Alltid snyggt gjorda HD-videos och alltid flummiga, random videos. Senaste var om ett marsvin... "Charlie the drunk guinea pig". Haha!

Happyslip
Hon är rolig. Det är allt jag egentligen behöver säga. Hon gör ofta parodi på sin filippinska familj och det får mig att skratta varje gång. "... disasssssterrrr!"

SwiftKarateChop
Okej, han kanske inte är i allas smak, men jag tycker att han är jätterolig! Killen har inga problem med att använda snuskiga eller fula ord och pratar verkligen om ALLT. Han är inte seriös för fem öre. Nånstans. Never. Swifty känner Shane.

JohnnyDurham19
Han gör inte så mycket videos nu längre, men hans gamla finns ju kvar. Vad jag föll för var hans dialekt. Han har en lite mer... lugn humor. Lite sötare, lite mer... finkänslig. Haha, till skillnad från de andra dudesen jag presenterar här. Johnny känner Charlie.

Fred
Han spelar en sjuåring med maaaassor av problem. "Fred goes to the dentist", "Fred goes on a date" osv. Han röst är så sjukt otroligt creepy och irriterande, som en chipmunk på speed med röklunga ungefär. Och han gör musik också! Hahaha, ni måste se det för att förstå det!

DaveDays
Han skriver låtar tillägnade Miley Cyrus. Han gör punkpop-covers på Taylor Swift, Owl City och Lil' Wayne. Han är jätterolig! Dave känner Lisa.

Cadegoestocollege
Han är så söt! Han har timing i sin humor och... jag vet inte... det är något speciellt med honom bara. Att han kan skriva en låt om radikala giraffer säger ju något om honom.

ShaneDawson
Ett ganska stort namn på YouTubes stjärnhimmel. Ni borde hålla koll på honom. Han har inga som helst problem med att prata om allt som är tabu. Kändisar åker i backen titt som tätt och han gör även parodier på låtar. Ofta Lady GaGa på sistone. Shane känner Swifty.

Charlieissocoollike
Han är så underbar. Hans gamla videos kryllar av "randomness" och är hur roliga som helst! Hans nya är inte lika random, de är mer genomtänkta. Han skrev en låt om finnar för ett tag sen... med endast en ukulele som ackompanjemang. Bara som ett exempel liksom. Charlie känner Johnny.


LiveLavaLive
Mitchell Davis. Otrolig fotograf och konstnär av både stillbild och rörlig bild. Humor! Karisma! Personlighet! Känsla! Han är nog min absoluta favorit just nu! Ni MÅSTE bara kolla in honom! Otrolig!

4 kommentarer:

Josefine sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Hahaha neej Frida! Gud vad sjukt att du har med han Dave. Han bor alldeles i närheten från mig! han bodde granne med mitt ex och crashade alltid alla fester... Skitjobbig! Och snackar jämt om sin real size Miley cardboard-thing..

Josefine sa...

Och det här är Josefine btw..

Friday sa...

Whaaat?! :O sheisse vad coolt! jaaa, jag kan tänka mig att han pratar om den hela tiden haha ;P jobbigt indeed!

men han gör roliga videos so it's all good ^^